Start Nyhetsarkiv Bibliotek Galleri Medlemmar Anslagstavla Kontakt

Om webbplatsen

Alla medlemmar har fått sina inloggningsuppgifter via e-post.

Lösenord kan ändras under "Mitt konto" och bortglömt lösenord återställs genom att skicka ett meddelande via "Kontakt" (som går till administratören/styrelsen)

 • På startsidan "Start" publiceras alltid den senast upplagda informationen.
  När något nytt har publicerats får du ett e-postmeddelade. Detta kommer en gång per dygn. Du kan också välja bort denna funktion under "Mitt konto".
   
 • Under "Nyhetsarkiv" sparas tidigare upplagd information.

 • Under "Bibliotek" finns nedladdningsbara filer med information som kan vara intressant för medlemmar och utomstående. Vissa filer är endast tillgängliga för de som har loggat in på sitt användarkonto.

 • Under "Galleri" kan bilder från olika händelser presenteras. Om du har relevanta bilder som du skulle vilja lägga upp, använd "Kontakt" i menyn för att få hjälp med detta.

 • Under "Medlemmar" finns alla medlemmar presenterade med namn, adress, lgh.nr, samt e-post och tel.nr. Du kan välja att dölja din egen e-post och tel.nr. i "Mitt konto".

 • "Anslagstavlan" är en logg där medlemmar kan lämna meddelanden som alla inloggade kan läsa och kommentera. Du kan t.ex. lägga ut information om att du vill skänka eller sälja prylar och liknande information. Det är även ett lämpligt forum om du har mer generella frågor eller om du är intresserad av att få igenom en förändring i föreningen.

 • Fliken "Kontakt" skall du använda om du vill nå styrelsen med ett meddelande, T.ex. om en lampa är trasig, om porten går trögt, om såpan i tvättstugan är slut eller annat meddelande.

Vi uppmuntrar alla medlemmar att komma med förslag på förbättringar av hemsidan samt att bidra med information och bilder som kan vara intressant för andra att ta del av via hemsidan.

Vi rekommenderar att nya medlemmar läser "Medlemsguide" och "Stadgar".

Med vänliga hälsningar
Styrelsen