Start Nyhetsarkiv Bibliotek Galleri Medlemmar Anslagstavla Kontakt

Kommande underhåll hiss gathuset

av Crister Sahlén 8 maj 2018, 23:34

Hej,

Efter tidigare besiktning som påvisat ett säkerhets och regelmässigt behov av att undehålla hissen i gathuset har styrelsen upphandlat entreprenad för byte av hissmaskineri samt upprustning och modernicering till gällande säkerhetsstandard av hisskorg samt dörrar. Det senare kommer inte nämvärt påverka utseendet av hisskorgen och dörrarna för att därigenom bibehålla det tidstypiska utseendet. 

Arbetet kommer att inledas med ett samråd mellan entreprenör och representant från styrelsen tisdag 15 maj kl. 1000. Arbetet är därefter beräknat påbörjas under vecka 22, 28 maj och framåt.

Vidare information kring dagar då hissen kommer behöva vara avstängd, uppskattningsvis c:a 2 stycken, samt längden för det totala underhållsarbetet kommer även att anslås i nära anslutning till att samrådet genomförts.

Styrelsen hoppas på överseende med de eventuella olägenheter som kan uppstå under arbetets gång samtidigt som vi och entreprenören gör vårt yttersta för att inverkan för er medlemmar ska bli så liten som möjligt.

Hälsningar Crister för Styrelsen Brf Fyrtornet 5